Otsing sellest blogist

Privaatsuspoliitika

"PalveMinuSudamest.blogspot.com" mõistab teie isikuandmete kaitsmise tähtsust ja on pühendunud sellele privaatsuspoliitikale alati järgima, et tagada teie isikuandmete tõhus kaitse.

Milliseid isikuandmeid me kogume

Enamikul juhtudel piirdub teie teave teie kontaktandmetega, sealhulgas, kuid mitte ainult, teie nimi, e-posti aadress ja asukoht (linn ja riik).

Millal me isikuandmeid kogume?

Kogume isikuandmeid, kui täidate ühe või kõik selles ajaveebis leiduvad vormid.

Küpsiste kasutamine

See ajaveeb võib kasutada küpsiseid. Küpsis on tekstiosa, mille veebisait salvestab teie brauserisse, et võimaldada sellel veebisaidil salvestada teatud teavet teie arvutisse, et seda saaks hiljem kätte saada. Me ei kasuta küpsiseid teie kohta isikuandmete kogumiseks. Kuigi saate oma brauseri seadistada nii, et see ei aktsepteeriks selle ajaveebi küpsiseid, on võimalik, et mõned ajaveebi funktsioonid pole saadaval, kui küpsiseid ei aktsepteerita. "PalveMinuSudamest.blogspot.com" töötab toodete ja teenuste pakkumiseks väliste saitidega. Need välised saidid kasutavad teie Interneti-sirvimise ajaloo põhjal reklaamide esitamiseks küpsiseid.

Kuidas me isikuandmeid käsitleme

"PalveMinuSudamest.blogspot.com" on võtnud endale kõik mõistlikud sammud tagamaks, et kogu meie poolt kogutud isikuandmed on täpsed, ajakohased, täielikud ja turvaliselt salvestatud. Kui teie isikuandmed pole enam vajalikud eesmärkidel, milleks "PalveMinuSudamest.blogspot.com" isikuandmeid kasutab, võetakse kõik mõistlikud meetmed selle teabe turvaliseks kustutamiseks.

Kuidas teie isikuandmeid kasutatakse?

"PalveMinuSudamest.blogspot.com" on pühendunud teie isikuandmete kogumisele, et teavitada teid uutest väljaannetest ja teie otsusest annetada. Peame teie kohta kogutud isikuandmeid konfidentsiaalseks ja ei avalda sellist teavet kolmandatele isikutele, välja arvatud juhtudel, kui see ajaveebi on seadusega kohustatud teie teavet avaldama.

Teie isikuandmete parandamine

Palun andke meile teada, kui teil on põhjust arvata, et teie kohta säilitatud isikuandmed on valed, mittetäielikud või aegunud; selleks värskendage oma teavet siin.

Küsimused

Kui teil on ülaltooduga seoses küsimusi või vajate lisateavet "PalveMinuSudamest.blogspot.com" teie isikuandmete kogumise, kasutamise ja säilitamise kohta, võtke palun ühendust aadressil publicaciones.ace @ gmail.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Palun jätke küsimus või hea ja konstruktiivne kommentaar siia.